Добредојдовте во светот на специјалните врати

 

Краток преглед на поважни објекти

Нашите производи се применуваат во разни институции, аеродроми, банки, деловни објекти, болници, трговски објекти, сервиси за возила, станици за технички преглед, производни погони и магацини, паркинзи, индивидуални објекти и друго.

Како специјализирано претпријатие што постои 14 години на нашиот пазар, имаме изведено повеќе од 1.500 разни типови специјални автоматски врати и друга опрема која е дел од нашата производна програма.

Институции

- Влада на Република Македонија
- Министерство за финансии
- Министерство за надворешни работи
- Министерство за правда
- Министерство за одбрана
- Народна Банка на РМ
- Музеј на Македонската борба за самостојност
- Порта Македонија
- Царина на РМ
- Елем - Скопје
- Европски Универзитет - Скопје
- Машински Факултет - Скопје
- Факултет за туризам - Скопје
- Автобуска станица - Скопје

Деловни објекти

-  Т  - Скопје
- ЕВН Македонија - Скопје
- ТАВ Македонија
- Аеродром Александар Велики - Скопје
- Аеродром Свети Апостол Павле (ВИП) - Охрид
- Аеродром - Приштина
- Макпетрол - Скопје
- Гофи - Скопје
- М-6  - Скопје
- Македонска Берза - Скопје
- Интекс - Скопје
- Фламинго
- Казино - Битола
- Спомен Дом на Тоше Проески - Крушево

Хотели

- Хотел Александар Палас - Скопје
- Хотел Holiday Inn - Скопје
- Хотел Карпош  - Скопје
- Мотел Белви - Скопје
- Хотел Ројал - Скопје
- Хотел Горица - Охрид
- Хотел Метропол - Охрид
- Хотел Белви - Охрид
- Хотел Милениум Палас - Охрид
- Хотел Гарден - Охрид
- Хотел  Дончо - Охрид
- Хотел Ројал - Охрид
- Мотел Македонија - Велес

Болници

- Државна Болница - Кардиохирургија - Скопје
- Филип Втори - Скопје
- РЕ Медика - Скопје
- Систина медикал - стар објект - Скопје
- Костозглобна болница - Охрид
- Нефрологија - Струга
- Гинекологија - Приштина

Банки

- Комерцијална Банка - Скопје
- Стопанска Банка - Ново Веро - Скопје
- Еуростандард Банка - Скопје
- Хипериум   - Скопје
- Охридска Банка - Охрид
- ХАЛК Банка - Скопје, Битола и Куманово
- Спаркассе Банка - Скопје и Битола
- ТТК Банка - Битола
- Pro Credit Academy - Велес

Трговски објекти

- Т  - Продавници
- Макпетрол  - Бензински станици
- Сити Мол - Скопје (дел)
- Мак Оил - Бензински станици
- Лук Оил - Охрид и Гевгелија
- Реплек и Хубо - Скопје
- Рамстор - Чаир и Тетово
- Бунар Петрол - Гостивар
- Порцамак - Скопје
- Супермаркети Тинекс  (дел)
- Супермаркети  Веро  (дел)
- Супермаркети Скопски Пазар (дел)
- Маркет Bricоlage - Скопје
- Супермаркети  My Market
- Супермаркети Кит Го
- Супермаркети Жито
- Супермаркети АНИ-96
- Супермаркети Астра
- Супермаркети Алфа
- City Gallery - Скопје
- Euro Asia - ГТЦ Скопје
- Кафе Тренд - Парадизо - Скопје

Сервиси за возила и Станици за технички преглед

- МакАутоСтар - Мерцедес  - Скопје
- МакКар  - БМВ - Скопје
- Порше Македонија - Салон Скопје и Струмица
- Еуроимпекс - Пежо - Скопје
- Авто Куќа - Опел - Скопје
- Аутомобиле СК - Фиат - Скопје
- Ка Дис - Сеат - Скопје
- Кореа Ауто Трејд - Хјундаи - Скопје
- Изум 94 - Ивеко - Скопје
- МАН - Скопје
- Сервис Стојче - Влае, Скопје
- Сервис Спортс Моторс - Бутел, Скопје
- Синпекс - Битола
- Манди Транс - Битола
- Машински факултет - Скопје
- Здружение на возачите - Скопје, Битола,
  Охрид, Гевгелија, Неготино, Куманово,
   Делчево
- АМСМ - Гостивар
- Мак Оил - Скопје
- Еуро Петрол  - Облешево

Производни погони

- Прототип - Скопје
- Артинг - Скопје
- Рио Кафе  - Скопје
- Кратер - Скопје
- Империјал Тобако  - Валандово
- Синтек - Скопје
- Цермат - Битола
- Млекара Битола
- МИК - Свети Николе
- Агриа - Велес
- Винарија Стоби - Градско
- Чеза Комерц - Скопје
- АЛМА Fashion - Кочани

 

Стаклена фасада

- Чеза Комерц - Скопје
- Скопски Пазар - Тафталиџе - Скопје

Повеќе слики...

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DORMAMAK Dooel